Seizoen 12: 2020 - 2021

september 2020
Jan de Vries
Onno Boonstra
Bob Roelofs
november 2020

Herberg van 13 november ging niet door.

Covid-19 waart nog steeds rond. De overheid heeft diverse maatregelen getroffen om het virus te beteugelen. Dat had ook gevolgen voor de Historische Herberg. De Molenplaats was gesloten. Voor eventuele andere locaties gold een maximum aantal bezoekers van 30 (inclusief presentatoren en organisatoren), terwijl er geen mogelijkheid was voor een hapje en een drankje. Een Historische Herberg, zoals die er de afgelopen 10 jaar zijn geweest, konden we op die manier in de verste verte niet organiseren. We hebben daarom besloten om de herberg van 13 november te laten vervallen.

februari 2021

Herberg van 12 februari ging niet door.

Covid-19 waart nog steeds rond. De overheid heeft diverse maatregelen getroffen om het virus te beteugelen. Dat had ook gevolgen voor de Historische Herberg. De Molenplaats was gesloten. Voor eventuele andere locaties gold een maximum aantal bezoekers van 30 (inclusief presentatoren en organisatoren), terwijl er geen mogelijkheid was voor een hapje en een drankje. Een Historische Herberg, zoals die er de afgelopen 10 jaar zijn geweest, konden we op die manier in de verste verte niet organiseren. We hebben daarom besloten om de herberg van 12 februari te laten vervallen.

april 2021

Herberg van 9 april ging niet door.

Covid-19 was er nog. Omdat er nog geen mogelijkheid was, de Historische Herberg op een veilige en gezellige plek te organiseren waar ook genoeg bezoekers konden komen, hadden we besloten om de editie van april te laten vervallen.
Juni 2021

Herberg van 11 juni ging niet door.

Covid-19 was er nog. Omdat er nog geen mogelijkheid was, de Historische Herberg op een veilige en gezellige plek te organiseren waar ook genoeg bezoekers konden komen, hadden we besloten om de editie van juni te laten vervallen.